🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

به مناسبت روز جهانی غذا ، مخاطبان عزیز نام یکی از غذاهای منطقه یا ایل خود را با دستور پخت بگوید



نوشته شده توسط alibagherikahkesh.blog.ir
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم
🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات

alibagherikahkesh.blog.ir

نظرات  (۳)

۲۴ مهر ۰۲ ، ۰۰:۲۷ هیپنو تیک

اصفهانی ها به مهمون نواز بودن معروفن اصلا 🙂🙂😁😁😂😂😂

 

نه واقعا 

خیلی خیلی خیلی 

مهمون نوازن 

حساب به دینارن و بخشش به خروار :)

۲۴ مهر ۰۲ ، ۰۰:۱۱ هیپنو تیک

طرز تهیه ی خورشت ماست 

 

۱. ماست را کیسه بیندازید تا به غلظت کافی برسد 

۲. زعفران را دم کنید 

۳. گوشت گوسفند ترجیحا گردن را با پیاز بدون نمک بپزید و آن را ریشه ریشه کنید 

۴. گردو ها خرد کنید 

۵. ماست کیسه انداخته شده را به همراه گوشت ریش ریش شده مخلوط کنید 

۶. آن را روی حرارت بگذارید به همراه نصف میزان پیمانه ی ماست ، شکر 

۷. پس از حل شدن شکر زیر آن را خاموش کنید 

۸. به آن گردو های خرد شده و زعفران دم کرده را بیفزایید 

۹. سریعا آن را تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید 

۱۰. خورشت ماست خوشمزه ی شما آماده شد ! آن را با زرشک ، پسته ، بادام ، گردو و سایر چیزاش های گران قیمت تزئین کنید ! 

پاسخ:
احسنت خدا زده ما به نیمرو زرده عسلی هم راضی بودیم🙏🙏
البته اگه گفته بودید غذا مربوط به کدام منطقه است بهتر بود 
چون مطمئن هستم تقریباً غذا این چنین که نیاز به وام دارد متعلق به اصفهان نیست 😀🙃
۲۳ مهر ۰۲ ، ۲۳:۵۹ alibagherikahkesh.blog.ir

اینم چراغ اول :

آب ترشی : طعم بی‌نظیر غذاهای محلی بختیاری

مواد لازم برای تهیه آب ترشی

پیاز ۱ عدد

ترشی انار دنگ ۲۵۰ گرم

روغن به مقدار لازم

آرد ۱۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

آلوچه، الو و برگ زردآلو ۱۰۰ گرم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آب ترشی

ابتداد پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، بعد آرد را به آن اضافه کنید.

ارد که سرخ شد، آب به آن اضافه کنید کمی که جوش امد. قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید.

سپس تفتاله ها را به آن اضافه کنید و بعد ترشی را جدا گانه آب پز کنید و فقط آب آن را داخل غذا بریزید.

سپس نمک و ادویه و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا بعداز آماده شدن با تلیت (تکه های نان خشک) میل می شود.

البته در مناطق مختلف مواد دیگر مثل خرما ، کشمکش، تمر هندی،.... هم اضافه میکنند 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
logo-samandehi