طرز تهیه ی خورشت ماست
۱. ماست را کیسه بیندازید تا به غلظت کافی برسد
۲. زعفران را دم کنید
۳. گوشت گوسفند ترجیحا گردن را با پیاز بدون نمک بپزید و آن را ریشه ریشه کنید
۴. گردو ها خرد کنید
۵. ماست کیسه انداخته شده را به همراه گوشت ریش ریش شده مخلوط کنید
۶. آن را روی حرارت بگذارید به همراه نصف میزان پیمانه ی ماست ، شکر
۷. پس از حل شدن شکر زیر آن را خاموش کنید
۸. به آن گردو های خرد شده و زعفران دم کرده را بیفزایید
۹. سریعا آن را تا ۲ ساعت در یخچال بگذارید
۱۰. خورشت ماست خوشمزه ی شما آماده شد ! آن را با زرشک ، پسته ، بادام ، گردو و سایر چیزاش های گران قیمت تزئین کنید !
اینم چراغ اول :
آب ترشی : طعم بینظیر غذاهای محلی بختیاری
مواد لازم برای تهیه آب ترشی
پیاز ۱ عدد
ترشی انار دنگ ۲۵۰ گرم
روغن به مقدار لازم
آرد ۱۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
آلوچه، الو و برگ زردآلو ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه آب ترشی
ابتداد پیازها را تفت دهید و روغن را به آن اضافه کنید، بعد آرد را به آن اضافه کنید.
ارد که سرخ شد، آب به آن اضافه کنید کمی که جوش امد. قارچ را به آن اضافه کرده و بعد تره ها را سرخ کنید و داخل غذا بریزید.
سپس تفتاله ها را به آن اضافه کنید و بعد ترشی را جدا گانه آب پز کنید و فقط آب آن را داخل غذا بریزید.
سپس نمک و ادویه و فلفل به آن اضافه کنید. معمولا بعداز آماده شدن با تلیت (تکه های نان خشک) میل می شود.
البته در مناطق مختلف مواد دیگر مثل خرما ، کشمکش، تمر هندی،.... هم اضافه میکنند
اصفهانی ها به مهمون نواز بودن معروفن اصلا 🙂🙂😁😁😂😂😂
نه واقعا
خیلی خیلی خیلی
مهمون نوازن
حساب به دینارن و بخشش به خروار :)