🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

« گندم برشته » بهترین تنقلات برای مسابقات فوتبال این روزها به جای تخمه و پفک مضر

 

برای شروع کار مقداری گندم را شسته و وقتی که خوب شسته شد در ظرف گودی بریزید. بهتر است که به‌اصطلاح مادربزرگ‌ها در این مرحله گندم کمی خیس بخورد. برای مزه بهتر می‌توانید مخلوط آب و شیر (به مقدار لازم) و کمی زردچوبه را به گندم اضافه کنید و بگذارید تا یک روز خیس بخورد. البته بهترین زمان خیس‌خوردن برای تهیه گندم برشته، ۴۸ ساعت یعنی ۲ روز است، ولی اگر عجله داشتید، یک روز هم کافی است.

 

بعد از این مدت، گندم را شبیه برنجی که می‌خواهید دم کنید در آبکش ریخته و بگذارید تا خوب خشک شود. اگر پنجره‌های بزرگی دارید، از آفتاب برای خشک‌شدن گندم کمک گرفته و وقتی خوب گندم‌ها خشک شدند حدی که آب روی آن نباشد اما گندم رطوبت خود را از دست ندهد ، یک تابه بزرگ تفلون آماده کنید.

 

تابه تفلون و نچسب را روی شعله کم گاز گذاشته و گندم‌ها را اضافه کرده و خوب تفت بدهید. نیازی به ریختن روغن نیست، ولی اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی کف تابه را چرب کنید. بعد از چند دقیقه تفت‌خوردن، گندم برشته آماده است و می‌توانید سایر غلات و حتی آجیل را نیز اضافه کرده و با هم تفت بدهید.

 

اگر دوست داشتید که طعم شیرینی داشته باشد، می‌توانید گندم برشته را با شکر آماده کرده و با مویز یا کشمش سرو کنید، ولی حواستان باشد که چنین محصولی کالری بالایی دارد. از آنجا که این محصول را به‌صورت خانگی تهیه می‌کنید و فاقد مواد نگهدارنده است، بهتر است که نهایتاً ظرف ۳ تا ۵ روز، گندم‌های برشته را نوش جان کنید.

اما از نظر من خیساندن گندم با شیر ، بهترین نوع گندم حلیمی یا آبی ، مخلوط با کلخنگ و مویز بهترین کاره 



نوشته شده توسط Correspondent: Ali Bagheri Kakash
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

 

برای شروع کار مقداری گندم را شسته و وقتی که خوب شسته شد در ظرف گودی بریزید. بهتر است که به‌اصطلاح مادربزرگ‌ها در این مرحله گندم کمی خیس بخورد. برای مزه بهتر می‌توانید مخلوط آب و شیر (به مقدار لازم) و کمی زردچوبه را به گندم اضافه کنید و بگذارید تا یک روز خیس بخورد. البته بهترین زمان خیس‌خوردن برای تهیه گندم برشته، ۴۸ ساعت یعنی ۲ روز است، ولی اگر عجله داشتید، یک روز هم کافی است.

 

بعد از این مدت، گندم را شبیه برنجی که می‌خواهید دم کنید در آبکش ریخته و بگذارید تا خوب خشک شود. اگر پنجره‌های بزرگی دارید، از آفتاب برای خشک‌شدن گندم کمک گرفته و وقتی خوب گندم‌ها خشک شدند حدی که آب روی آن نباشد اما گندم رطوبت خود را از دست ندهد ، یک تابه بزرگ تفلون آماده کنید.

 

تابه تفلون و نچسب را روی شعله کم گاز گذاشته و گندم‌ها را اضافه کرده و خوب تفت بدهید. نیازی به ریختن روغن نیست، ولی اگر دوست داشتید، می‌توانید کمی کف تابه را چرب کنید. بعد از چند دقیقه تفت‌خوردن، گندم برشته آماده است و می‌توانید سایر غلات و حتی آجیل را نیز اضافه کرده و با هم تفت بدهید.

 

اگر دوست داشتید که طعم شیرینی داشته باشد، می‌توانید گندم برشته را با شکر آماده کرده و با مویز یا کشمش سرو کنید، ولی حواستان باشد که چنین محصولی کالری بالایی دارد. از آنجا که این محصول را به‌صورت خانگی تهیه می‌کنید و فاقد مواد نگهدارنده است، بهتر است که نهایتاً ظرف ۳ تا ۵ روز، گندم‌های برشته را نوش جان کنید.

اما از نظر من خیساندن گندم با شیر ، بهترین نوع گندم حلیمی یا آبی ، مخلوط با کلخنگ و مویز بهترین کاره 

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

نظرات  (۱)

#جونم_برات_بگه_خواهر 

#جهش_تولید

#اقتصاد_مقاومتی

پاسخ:
سلام 
شما اصفهان مگه چطور درست میکنند ؟؟
اینجا گندم کیلو ۵۰ ، مویز کیلو ۸۰ ، کلخنگ کیلو ۲۵۰ 
یعنی میشه نزدیک ۴۰۰ هزار تومان ناقابل

اما به مزه و مرور خاطرات کودکی ارزش دارد ،  مادران روی تابه محلی و روی ذغال بلوط درست میکردند 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی