🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

« تلیکه ماست و توله »

 

 

 

   مواد لازم

ماست به میزان لازم اگه ماست چکیده یا ماست موسیر باشه بهتره 

پنیرک شما یا همان توله ما پخته شده به میزان لازم

نمک به میزان لازم

موسیر به میزان دلخواه

مراحل تهیه

مرحله 1

ابتدا پنیرک سبز وکوچک را از زمین میچینیم بعد برگهای اطراف ساقه را هم می کَنیم واز برگهای وسط وجوان ساقه استفاده میکنیم وریز خرد کرده ومیشویم وتوی قابلمه ریخته وزیر شعله را کم میکنیم تا با بخار بپزد و یا میتوان مقدار کمی آب به آن اضافه کنیم وقتی ساقه وبرگ خوب نرم شد پخته شده وآماده است و بعد از سرد شدن به ماست اضافه میکنیم واگر پنیرک آب داشت آبش میگیرم بعد به ماست اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا صاف ومخلوط بشه ومقداری نمک وموسیر هم بهش اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم و در ظرف در داری میریزیم

مرحله 2

و در یخچال میگذاریم وآماده خوردن واگر هم خواستید میتوان ۱ روز بماند بعد استفاده کنید و با خرما میل کنید نوش جان خوشمزه ومفید.



نوشته شده توسط Correspondent: Ali Bagheri Kakash
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

بِسۡمِ ٱللَّهِ ٱلرَّحۡمَٰنِ ٱلرَّحِیمِ

ابزار وبمستر

ابزار وبمستر

🌐 پایگاه خبری بوعلی 🌐

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات
logo-samandehi پایگاه اطلاع‌رسانی دکتر سعید جلیلی

 

 

 

   مواد لازم

ماست به میزان لازم اگه ماست چکیده یا ماست موسیر باشه بهتره 

پنیرک شما یا همان توله ما پخته شده به میزان لازم

نمک به میزان لازم

موسیر به میزان دلخواه

مراحل تهیه

مرحله 1

ابتدا پنیرک سبز وکوچک را از زمین میچینیم بعد برگهای اطراف ساقه را هم می کَنیم واز برگهای وسط وجوان ساقه استفاده میکنیم وریز خرد کرده ومیشویم وتوی قابلمه ریخته وزیر شعله را کم میکنیم تا با بخار بپزد و یا میتوان مقدار کمی آب به آن اضافه کنیم وقتی ساقه وبرگ خوب نرم شد پخته شده وآماده است و بعد از سرد شدن به ماست اضافه میکنیم واگر پنیرک آب داشت آبش میگیرم بعد به ماست اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا صاف ومخلوط بشه ومقداری نمک وموسیر هم بهش اضافه میکنیم ودوباره هم میزنیم و در ظرف در داری میریزیم

مرحله 2

و در یخچال میگذاریم وآماده خوردن واگر هم خواستید میتوان ۱ روز بماند بعد استفاده کنید و با خرما میل کنید نوش جان خوشمزه ومفید.

Correspondent: Ali Bagheri Kakash

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی