چندی پیش یک زورگیر تبعه افغانستان با بستن بزرگراه نیایش، عربده کشی ،...... اقدام به زورگیری از هم وطنان کرد که پس از دستگیری و محاکمه به اعدام محکوم شد و بسیاری از افراد این اقدام را تحسین کردند در جهت امنیت مردم کشورمان ولی حال چند روزی است شخصی با هدف ایجاد رعب و وحشت و با برنامه ریزی قبلی اقدام به بستن بزرگراه ،عربده کشی ،حمله با سلاح به مردم و نیروهای امنیت چندین نفر را زخمی کرد و پس از بازداشت و محاکمه به اعدام محکوم شد حال بسیاری از سلیبریتی ها فریاد وا مصیبت سر دادند که جوان مردم چرا اعدام شد ،خداوند همه رفته گان را قرین رحمت و مغفرت الهی قرار دهد ولی سوال اینجاست فرق این دو چه بوده است از دیدگاه شما؟؟؟
جهت یادآوری حادثه زورگیری بزرگراه نیایش به بعضی دوستان خبر آن را یادآوری میکنیم .
این تبهکار ۱۸ساله که از اتباع افغانستان است پس از آنکه روز شنبه در شعبه ۱۵دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به اتهام محاربه محاکمه شد، روز گذشته بار دیگر از زندان به دادگاه منتقل شد تا رأی صادر شده به او ابلاغ شود.
در جلسه قرائت رأی پس از رسمیت یافتن جلسه دادگاه قاضی صلواتی به قرائت بخشی از حکم پرداخت و آن را به متهم ابلاغ کرد. او گفت: متهم امان حبیباللهی فرزند عبدالله، معروف به عماد، با عنایت به گزارش مأموران فراجا، اقاریر صریح خود مبنی بر ۲۰ فقره سرقت به روش زورگیری، شکایت حداقل ۵۰ شاکی، فیلم سرقت مقرون به آزار در اتوبان نیایش و شهید چمران، مواجهه حضوری متهم با شکات، اظهارات شاهدان عینی، نظریه پزشکی قانونی دایر بر اینکه زمان ارتکاب جرم علایمی از اختلال بارز روانپزشکی که موجب فقدان قوه تمیز و کنترل اراده باشد احراز نشده است، به اتهام محاربه از طریق کشیدن سلاح و مشارکت در سرقت مسلحانه مقرون به آزار در شب به اعدام محکوم شد.
قاضی صلواتی در ادامه گفت: متهم درخصوص مشارکت در سرقتهای مقرون به آزار در روز و شب به تحمل ۲۰ سال حبس و درخصوص مشارکت در ۲۹ فقره سرقت گوشی تلفن همراه در روز و مشارکت در ۱۶ فقره سرقت گوشی تلفن همراه در شب به تحمل ۵ سال حبس و در رابطه با تمامی سرقتها و گرفتن اموال شکات به رد مال محکوم شد.
او ادامه داد: با توجه به اقدامات متهم که امنیت و آسایش و آرامش مردم و جامعه را به مخاطره انداخته است، محاربه وی برای دادگاه محرز شده و به استناد آیه شریفه ۳۳ سوره مائده و مواد ۲۷۹، ۲۸۱، ۲۸۲، ۷۰۹، ۷۱۰، ۷۱۳، ۷۱۴ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ و مواد ۶۵۲، ۶۵۷، ۶۶۷، ۷۲۳ از قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ این حکم صادر شده است.
وی با بیان اینکه حکم صادره ظرف ۲۰ روز قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است، گفت: این حکم عبرتی برای زورگیران، سارقان مسلح، اراذل و اوباش و کسانی که امنیت و آسایش مردم را به مخاطره میاندازند، است و این افراد بدانند که با برخورد قاطع و بدون اغماض و تعارف و بدون ارفاقات قانونی مواجه خواهند شد.