امام جمعه اهواز گفت: تقویت تولید ملی، اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، هدایت سرمایه و نقدینگی مردم به سمت تولید، مدیریت هوشمند بازار، قیمتگذاری عادلانه، نظارت دقیق بر توزیع کالا، برخورد قاطع با سودجویان از جمله راهکارهای مؤثر در حل مشکلات اقتصادی هستند.
به گزارش پایگاه خبری بوعلی ؛ حجتالاسلام سید محمدنبی موسویفرد امام جمعه اهواز در سخنان امروز خود در خطبههای نماز جمعه با تاکید بر تقوای الهی، خانواده را از مهمترین ارکان سبک زندگی اسلامی دانست و اظهار کرد: یکی از مسئولیتهای مهم خانواده، تربیت نسل منتظر و سربازان امام عصر (عج) است.
وی در ادامه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و بیان کرد: این واجب الهی تنها به موضوع حجاب محدود نمیشود. مشکلاتی که امروز در عرصه اقتصاد شاهد آن هستیم، ناشی از آن است که از مسئولان، مطالبه جدی نداشتهایم تا نسبت به فرمایشات رهبر انقلاب توجه کنند. هر زمان که جامعه به توصیههای امامین انقلاب گوش داده، مسیر رشد و پیشرفت را طی کردهایم؛ نمونه آن در موضوع حجاب قابل مشاهده است.
خطیب جمعه اهواز، ضمن تسلیت سالروز تخریب قبرستان بقیع توسط صهیونیستها، این اقدام را برخلاف تعالیم قرآن، سنت و آموزههای اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد که جریان وهابیت از دنیای اسلام ریشهکن شود.
وی همچنین با اشاره به شعار سال تصریح کرد: امیدواریم در سال جاری بتوانیم در این زمینه اقدامات موثری انجام دهیم. تمام مسئولان باید همسو عمل کنند و فضای مناسبی برای سرمایهگذاری در حوزه تولید فراهم شود. تا زمانی که اعتماد مردم جلب نشود، تحقق این هدف غیرممکن خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در خوزستان در بخش دیگری از اظهارات خود بر ضرورت ریشهیابی مشکلات اقتصادی کشور تاکید کرد و گفت: نبود نظارت کارآمد بر بازار، تداوم تورم، ضعف در حمایت از تولید ملی و وجود فساد و رانتخواری از جمله چالشهای اصلی اقتصاد ما هستند.
او با بیان اینکه وضعیت نظارت در کشور «زیر صفر» است، افزود: نظارت، خصوصاً در حوزه کالاهای اساسی، اهمیت زیادی دارد. در شرایط فعلی، برخی دلالان و سودجویان با احتکار و قیمتگذاریهای غیرواقعی، تورم را به ابزاری برای کسب ثروت تبدیل کردهاند و نباید اجازه داد چنین روندی ادامه یابد.
موسویفرد ادامه داد: تمام اقدامات باید در جهت حمایت از تولید داخلی باشد. نمیتوان همه مشکلات را صرفاً به تحریمها نسبت داد، بلکه بسیاری از آنها حاصل بیتوجهی، ضعف مدیریت و تصمیمگیریهای اشتباه برخی مسئولان است.
وی همچنین مجموعهای از راهکارها برای بهبود شرایط اقتصادی کشور ارائه کرد و گفت: تقویت تولید ملی، اصلاح نظام بانکی و مالیاتی، هدایت سرمایه و نقدینگی مردم به سمت تولید، مدیریت هوشمند بازار، قیمتگذاری عادلانه، نظارت دقیق بر توزیع کالا، برخورد قاطع با سودجویان و توسعه دیپلماسی اقتصادی فعال با کشورهای همسایه و قدرتهای نوظهور، از جمله راهکارهای مؤثر در حل مشکلات اقتصادی هستند.
او در پایان با اشاره به نقش نظام بانکی و مالیاتی در نابسامانیهای اقتصادی اظهار کرد: بخشی از مصیبتهای کشور ناشی از عملکرد بانکها و فقدان دقت در اخذ مالیات است و این رویکرد نیازمند اصلاح اساسی است.