⚫ بِسْمِ اَللّهِ اَلرَّحْمنِ اَلرَّحِیمِ ⚫

توچری😀😋😎

 توچری یه نون محلیه که با روغن محلی و شکر سرو میشه، این نون واسه بختیاریاست و اطراف مسجدسلیمان زیاد پخت می شود ‌

 

آموزش پخت توچِری

 

زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چاله‌ای

که نان تیری (ارد گندم) ، نان بلوط (آرد بلوط) ، نان توچری (آرد گندم) رواج بیشتری دارد 

هر کدام از این نان‌ها طعم ومزه خاصی خود را دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمده‌ای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.

 

مواد لازم جهت پخت توچری

 

تره کوهی ۲ قاشق غذا خوری

پیاز داغ به مقدار دلخواه باعث خوشمزه تر شدن میشه 

روغن حیوانی نصف لیوان

آرد: ۳۰۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

 

و اما طرز تهیه نان توچری خوشمزه 

 

ابتدا ۲ لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم خمیر شل باید باشه مثل دوغاب اما غلیظ تر به گونه که با کاسه بشه برداشت و روی تابه یا توه پهن کرد. خمیر حاصله را در تابه‌ای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم البته این روش در صورت نبود امکانات تهیه روی توه و آتش هیزم پیشنهاد می شود.

صبر میکنیم تا ماده‌ای شبیه نان درست شود. سپس نان را ریز کرده و در کاسه میریزیم.

روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان می‌ریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.

با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

توچِری آماده است. لذت ببرید

 

توضیح مهم برای تهیه توچری نان

 

توچری یک میان وعده است که نزد بختیاری‌

ها بسیار معروف و محبوب است.



نوشته شده توسط alibagherikahkesh.blog.ir
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم
⚫ بِسْمِ اَللّهِ اَلرَّحْمنِ اَلرَّحِیمِ ⚫

نٓۚ وَٱلۡقَلَمِ وَمَا یَسۡطُرُونَ
متولد 1996 در MIS ، خبرنگار و روزنامه نگار
شناسه الکترونیکی ثبت ملی محتوای دیجیتال( کد شامد): 1-1-765329-64-0-1
در جنگ سخت، جسمها به خاک و خون کشیده میشوند و روح ها پرواز میکنند و میروند به بهشت؛ اما در جنگ نرم، اگر خدای نکرده دشمن غلبه بکند، جسمها پروار میشوند و سالم میمانند، و روح‌ ها میروند به قعر جهنم؛ فرقش این است؛ لذا این خیلی خطرناک‌تر است.
نوشتن، یک عمل هنرى است ؛زیادتر نگویید از آنچه که هست، از آنچه که باید و شاید. منصف باشیم؛ عادل باشیم. این‏ها آن وظایف ماست

🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻🌹🌹🌻

💮بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ💮

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ کُرْ‌سِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا یَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ﴿٢٥٥﴾
لَا إِکْرَ‌اهَ فِی الدِّینِ ۖ قَد تَّبَیَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَیِّ ۚ فَمَن یَکْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ ﴿٢٥٦﴾
اللَّـهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُوا یُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِینَ کَفَرُ‌وا أَوْلِیَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹🌻🌻🌹

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات

 توچری یه نون محلیه که با روغن محلی و شکر سرو میشه، این نون واسه بختیاریاست و اطراف مسجدسلیمان زیاد پخت می شود ‌

 

آموزش پخت توچِری

 

زنان ایل بختیاری شش نوع نان مختلف را طبخ میکنند: نان تیری، نان برکوه، نان بلوط، نان توچری، نان گرده، نان ور چاله‌ای

که نان تیری (ارد گندم) ، نان بلوط (آرد بلوط) ، نان توچری (آرد گندم) رواج بیشتری دارد 

هر کدام از این نان‌ها طعم ومزه خاصی خود را دارند. نان در زندگی عشایر کوچنده نقش بسیار عمده‌ای را ایفا میکند. این ماده غذایی قوت غالب را در تغذیه جمعیت کوچنده تشکیل می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر با دلگرم همراه شوید.

 

مواد لازم جهت پخت توچری

 

تره کوهی ۲ قاشق غذا خوری

پیاز داغ به مقدار دلخواه باعث خوشمزه تر شدن میشه 

روغن حیوانی نصف لیوان

آرد: ۳۰۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

 

و اما طرز تهیه نان توچری خوشمزه 

 

ابتدا ۲ لیوان آب به آرد اضافه نموده و خمیر درست میکنیم خمیر شل باید باشه مثل دوغاب اما غلیظ تر به گونه که با کاسه بشه برداشت و روی تابه یا توه پهن کرد. خمیر حاصله را در تابه‌ای که قبلا داغ شده است قرار میدهیم البته این روش در صورت نبود امکانات تهیه روی توه و آتش هیزم پیشنهاد می شود.

صبر میکنیم تا ماده‌ای شبیه نان درست شود. سپس نان را ریز کرده و در کاسه میریزیم.

روغن حیوانی گرم شده که به حالت مایع در آمده را روی نان می‌ریزیم و سپس تره کوهی و شکر را اضافه میکنیم.

با دست چنگ میزنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند.

توچِری آماده است. لذت ببرید

 

توضیح مهم برای تهیه توچری نان

 

توچری یک میان وعده است که نزد بختیاری‌

ها بسیار معروف و محبوب است.

alibagherikahkesh.blog.ir

نظرات  (۱)

۲۳ مهر ۰۲ ، ۲۲:۲۶ هیپنو تیک

خدایا یا پولدار بشم یا آقای باقری آموزش آشپزی بذاره.

 

 

خدا: 

 

 

 

 

:)

پاسخ:
سلام  خدا زده
توچری دیدی دوره میخوای ، آردوله ، اش ، او ترشی ، کباب بختیاری ، گمنه ، گرده ، او تفتاله ،...... ببینی چه می کنی ؟؟
کل توچری میشه حدود ۳۰ هزار تومان که کم بخواد درست کنید 
پ پولداری برای چه ؟؟
۱ کیلو آرد ۱۰ تومان ، ۲۰ تومان هم بگیم نمک و آب ، گاز ،شکر مصرف کنید
کلا دو تا دانه پیاز ، یک قاشق نمک به دلخواه یا بیشتر ، دوتا قاشق شکر 
البته بختیاری ها دست به کم نمیره وقتی درست میکنیم همسایه ها پخش میکنیم ، کره آب شده ، پیاز و تره کوهی و شکر ......
فیلم کوتاه از تهیه توچری گذاشتم سایت ببینید درست کنید 
من که حاضر هستم توچری با  کوبیده هم عوض کنم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی